Win twee kaarten en een uniek collectors item van Najib Amhali

DELEN

ASSEN – Geluk zit ‘m in de kleine dingen. Dat weet Najib Amhali, pasgetrouwd en net vader, als geen ander. In zijn achtste avondvullende show spat het plezier dan ook van hem af. Maar maken deze grote mijlpalen hem ook volwassener? Nou, niet altijd. Dus zit zijn vrouw soms met twee kinderen opgescheept.

I Amhali gaat over niemand minder dan mister Amhali himself, die u een vrolijke kijk op zijn nieuwe levensgeluk biedt. En natuurlijk doet de cabaretier dat op de manier die u van hem gewend bent: wervelend, optimistisch en met veel muziek, dankzij de band Plussupportact.

Maak kans op twee kaarten en een uniek collectors item

Vorig jaar stond hij al een aantal dagen in Theater De Nieuwe Kolk in Assen met de voorstelling ‘I Amhali’. Tijdens zijn optreden op 10 oktober 2014 signeerde Najib een ‘oud’ stuk toneelvloer van De Nieuwe Kolk. In samenwerking met het management van Najib, De Nieuwe Kolk en Nieuws in Assen gaan we dit gesigneerde vloerdeel samen met twee toegangskaarten voor de voorstelling ‘I Amhali’ op donderdag 5 november verloten. De winnaar krijgt de kaarten en het gesigneerde collectors item uitgereikt op 5 november ruim voor de voorstelling.

Wil je kans maken op deze kaarten voor de voorstelling ‘I Amhali’? Deel dit bericht op je Facebook en Like Nieuws in Assen.

Wil je zeker zijn van kaarten? Surf dan naar de website van Theater De Nieuwe Kolk.