Win twee vrijkaarten voor BoekenFEST’17

DELEN

ASSEN – Altijd al eens een blind date willen hebben met Heleen van Royen? Of volgt u liever een literaire kookles bij schrijver Abdelkader Benali en zijn vrouw Saida Nadi Benali? Het is allemaal mogelijk tijdens het BoekenFEST’17 op zaterdag 11 maart aanstaande in Bibliotheek Assen.

Hanneke Bruggeman kondigde op 10 februari jl. het BoekenFEST’17 aan in restaurant ‘Bij Jaap’ aan de Markt in Assen. Bruggeman roemde de aanwezigheid van bekende auteurs die mede dankzij sponsor Univé naar de Asser bieb kunnen komen. Hotel de Jonge geeft de auteurs ‘onderdak’ en het schrijversdiner zal verzorgd worden door ‘Bij Jaap’. Bruggeman gaf tekst en uitleg over het uitgebreide programma dat men 11 maart in De Nieuwe Kolk voorgeschoteld krijgt.

Het zal een bonte avond worden vol met schrijvers/auteurs als Arthur Japin, Heleen van Royen, Peter Buwalda, Maarten Spanjer, Marjan Berk en Bert Natter, maar er is ook ruimte voor optredens en muziek en men kan op ‘blind date’ met zijn of haar favoriete schrijver/auteur.

Tijdens het BoekenFEST’17 zal, evenals voorgaande editie, een aflevering worden opgenomen van Kolkende Taal Late Night. Hierin zal presentatrice Diana de Groot een aantal bekende schrijvers/auteurs aan de tand voelen over hun werk. Het BoekenFEST’17 zal worden afgesloten met een spetterende afterparty tot in de late uurtjes. Een waar boekenbal!

De kaartverkoop voor het boekengala is inmiddels gestart. Nieuws in Assen mag haar lezers dit aanbieden tegen een gereduceerd tarief van €7,50 (normaliter €15,00). Gebruik hiervoor kortingscode FEST1103 in het bestelproces

Namens DNK mogen wij aan de volgers op Facebook twee vrijkaarten inclusief consumptiebonnen verloten.

Wat moet je hiervoor doen ?
• Like dit bericht op de Facebookpagina van Nieuws in Assen
• Tag degene met wie je BoekenFEST’17 zou willen bezoeken

Meedoen kan t/m woensdag 8 maart 12:00 uur. Daarna zal de winnaar van de twee vrijkaarten bekend worden gemaakt. Uitreiking zal plaatsvinden op een nader te bepalen tijdstip en locatie.

Blijf ons volgen, want er komt nog een leuke winactie omtrent het BoekenFEST’17 !