Winnaars aanstormend volkstalent Bierfest TT Hall Assen bekend

DELEN
Winnaars aanstormend volkstalent Bierfest TT Hall Assen bekend

De nationale zoektocht naar het beste aanstormend volkstalent is ten einde. Afgelopen vrijdag zijn live op RadioNL de winnaars bekendgemaakt. Achtereenvolgens, Hansi, Dré und Marcus, Johan Kettenburg en Tim Schalkx zijn de winnaars geworden en mogen op zaterdag 18 oktober optreden tijdens Das ‘Foute’ Bierfest van Acceleration en RadioNL vanuit de TT Hall Assen. De artiesten die optreden zijn Gerard Joling, Roy Donders, Jan en Anny en Dennie Christian. Ook is bekend geworden dat Thomas Berge aan de line-up van zaterdag is toegevoegd.

Op woensdag 15 oktober presenteert RadioNL DJ Hessel Wijkstra, tussen 12.00 en 15.00 uur, zijn programma ‘Op Volle kracht’ vanuit de Acceleration pop-up store in Assen. Twee van de drie winnaars van onze volkstalentenjacht: Johan Kettenburg en Tim Schalkx zullen ook aanwezig zijn en tevens wordt tijdens de uitzending de winnaar van de wildcard bekendgemaakt.

Winnaars op Bierfest TT Hall Assen

Hansi, Dré und Marcus bestaan uit de twee broers Marc en Hans, die samen met hun neef André in 2005 het trio startten. Het repertoire van de heren is heel breed te noemen. Van de beste Nederlands- en Engelstalige nummers tot aan Schlagers en après ski. Met het nummer ‘Nooit meer verliefd’ maakten zij op de jury een prima indruk. Volkszanger Johan Kettenburg is al vanaf z’n 18e te vinden op verschillende podia in Nederland. Met zijn single ‘Waar is het feestje’ gaat het dak er zeker af aanstaande zaterdag. Tim Schalkx tenslotte begon zijn carrière in 2003. Met het winnende nummer ‘Leve de après ski’ maakt hij van de TT Hall straks één grote skihut.

Kaarten voor het Bierfest in de TT Hall kunt u kopen in de Acceleration Store in ‘t Forum te Assen of bij Primera. Kaarten zijn ook online verkrijgbaar !