WNF deskundige in Warenhuis Vanderveen in Assen

DELEN

ASSEN – Wil je meer weten over de bedreigingen van het Amazonewoud kom dan op vrijdag 27 maart om 19.00 uur naar Warenhuis Vanderveen aan het Koopmansplein in Assen. Het WNF Regioteam Assen-Emmen organiseert de lezing in samenwerking met lunch- en kunstcafé Samalas in het kader van de serie Smulverhalen.

Bedreigingen in het Amazonewoud

De Amazone geeft je leven. In de vorm van water, voedsel en frisse lucht. Elke dag verdwijnt er nog steeds een gebied zo groot als 3000 voetbalvelden. Het Amazonewoud moet namelijk plaatsmaken voor landbouw, wegen en dammen. Hierdoor verliezen dieren en mensen hun plek om te leven. Een WNF deskundige gaat je meer vertellen over de bedreigingen van het Amazonewoud.

De kosten bedragen € 4,50 p.p., inclusief een kop koffie/thee. Het bedrag komt ten goede aan het WNF. Aanmelden kan tot en met 25 maart via yvonnewnfshop@gmail.com.

Smulverhalen

Smulverhalen is een serie van boeiende lezingen met milieu- en duurzame thema’s. Warenhuis Vanderveen in Assen stelt de Buningzaal op de hoogste verdieping van het warenhuis ter beschikking voor de lezingen.