Woensdag 1 mei traditionele voorjaarsmarkt centrum Assen

DELEN

Assen – De traditionele Voorjaarsmarkt in het centrum van Assen wordt dit jaar georganiseerd op woensdag 1 mei van 10:00 tot 17:00 uur. De afgelopen weken is men druk bezig geweest met de laatste voorbereidingen voor de Voorjaarsmarkt. Op deze markt zullen meer dan 100 standhouders staan die allerlei producten gaan verkopen. Onder andere sieraden, tassen, riemen, kleding, schoenen, speelgoed, bloemen & planten en nog veel meer!

De markt wordt aangekleed met gezelligheid in de vorm van muziek. Omdat het meivakantie is zijn er voor de kinderen een aantal activiteiten georganiseerd, zoals een draaimolen op het Koopmansplein en er zullen knutselactiviteiten georganiseerd worden op het Pomppleintje. Ook rijdt er een treintje door het Mercuriuscentrum.

Ouder & Kind beurs
De Ouder & Kind beurs zal dit jaar voor het eerst in ‘t Forum georganiseerd worden. De Ouder & Kind beurs is een beurs voor jong en oud met leuke workshops en kinderactiviteiten. Er zullen veel verschillende standhouders staan onder andere kindercoaching, kinderopvang, gastouderbureau, nagelstyliste, kinderkleding en er zal een fotograaf staan voor een mini fotoshoot.

Locatie markt
De markt zal op de volgende straten in het centrum van Assen plaatsvinden: Gedempte Singel, de Brinkstraat, Kruisstraat, ’t Forum, Koopmansplein, Triade, Ceresplein, Oudestraat en het Mercuriuscentrum.

Wees welkom om lekker te shoppen!