Word ambassadeur van de Drentse Fietsvierdaagse

DELEN
Word ambassadeur van de Drentse Fietsvierdaagse

ASSEN – Wie kan fietsliefhebbers, jong en oud, beter enthousiasmeren voor de Drentse Fiets4Daagse dan de deelnemers zelf? Daarom roept de organisatie van de Drentse Fiets4daagse u op om ambassadeur te worden en samen dit evenement te promoten.

Waarom ambassadeur worden?

•Omdat u het zelf heel erg leuk vindt om aan de Fiets4Daagse mee te doen en daar graag anderen enthousiast voor maakt. Ze wilt laten mee genieten en delen in het gevoel van saamhorigheid en vriendschap dat de deelnemers met elkaar delen. De Fiets4Daagse is één grote familie.

•Omdat u het belangrijk vindt dat de Drentse Fiets4Daagse blijft voortbestaan. Een evenement dat niet verloren mag gaan. Het is laagdrempelig, goedkoop, sportief, vriendschappelijk en je leert Drenthe en de Drenten van dichtbij kennen.

Wat kan ik doen?

Een (korte) presentatie houden voor uw familie, kennissenkring, vereniging, een goed doel, etc. kan al voldoende zijn om nieuwe deelnemers te werven.

Begeleiding van de organisatie

Er is materiaal beschikbaar zoals folders, flyers, posters, e.d. om een tekst te maken voor plaatsing in de buurtkrant, verenigingsblad, etc. En natuurlijk ontvangt u veel foto’s voor tekst of advertentie, maar ook een ”kant en klare” powerpoint presentatie behoort tot de middelen.

Hoe meld ik me aan ambassadeur Drentse Fietsvierdaagse?

Voor aanmelden of verdere informatie, kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Drentse Fiets4Daagse, telefoonnummer 0521-594 130 (ma. t/m do. 9.00-15.00 uur) of mailen naar info@fiets4daagse.nl.

U maakt als ambassadeur bovendien kans op een gratis weekend in Drenthe of een andere aantrekkelijke prijs. En als u veel nieuwe deelnemers werft, mag u zelf gratis meefietsen.