Word ook gratis lid van Vrienden TT Circuit Assen

DELEN

Word ook gratis lid van Vrienden TT Circuit Assen

Wil jij net als de ambassadeurs van de Stichting Vrienden van het TT Circuit  waaronder Jurgen van den Goorbergh, Egbert Streuer, Rintje Ritsma, Robert Doornbos, Evert ten Napel en Jasper Iwema lid worden van De Vrienden TT Circuit Assen?  Schrijf je dan nu gratis in en word lid.

Doelstelling van de stichting is onder anderen het behartigen van de belangen van de gebruikers en vrienden van het TT Circuit vooral op het gebied van gebruiksmogelijkheden voor motor- en autosport. Fungeren als platform en spreekbuis voor diegenen, die het TT Circuit als vriend een warm hart toedragen.Bevorderen van positieve, duurzame en maatschappelijk verantwoorde beeldvorming rond het TT Circuit etc.

Jasper Iwema

jasper-iwema
Jasper Iwema © Nieuws in Assen

Onze nationale en ook lokale trots is Jasper Iwema. Op dit moment is hij de enige Nederlandse coureur in het MotoGP-circus. Jasper (uit Hooghalen) rijdt in de dit jaar nieuwe Moto3 klasse. Iwema liet in 2010 al zien dat hij zich kan meten met de subtop, werd achtste in Tsjechië en kwalificeerde zich in Assen op de zesde plek. Jasper heeft in 2011 voor het Cbc Corse – Fontana racing in het laatste jaar van de 125cc Grand Prix klasse gereden. Begin 2012 heeft bouwmarkt Gamma zich opgeworpen als hoofdsponsor en heeft Jasper onderdak gevonden bij het Tsjechische team Moto FGR. In 2013 rijdt Jasper bij het Nederlandse RW Racing.

Jasper is eveneens ambassadeur van de Vrienden van het TT Circuit en tegenover Nieuws in Assen laat hij tijdens de Gamma Racing Day weten hier trots op te zijn. “Ik ben destijds gevraagd en heb meteen ja gezegd. Met hun inzet krijgt het circuit ook meer mogelijkheden en dat is goed voor Assen en de sport maar ook voor de jeugd, dat zij zich kunnen ontwikkelen en de kans krijgen om door te groeien in de sport”.

Op 12 oktober zijn alle “Vrienden” van harte welkom op de speciale Vrienden Dag. Op deze dag komen er een aantal ‘bekende’ sprekers en er is voor de leden een gratis lunch. Tevens is de stichting voornemens onder hun leden VIP arrangementen te verloten. Tijdens de Britse Superbike op het TT Circuit hebben zij waarschijnlijk de beschikking over een VIP box op het TT Circuit van Pioneer. Schrijf je dus gratis in, want de doelstelling van de stichting is om dit jaar 10.000 leden te vergaren.

Lid worden? Klik hier!

© Foto’s Nieuws in Assen