Workshop Creatief met Valentijn in Bibliotheek Assen

DELEN
Workshop Creatief met Valentijn in Bibliotheek Assen
ASSEN – Zondagmiddag 14 februari staat er wederom een creatieve activiteit op het programma in Bibliotheek Assen. Dit keer geheel in de sfeer van Valentijn.

Speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar komt Taart Art Nederland naar de bibliotheek om samen met de kinderen aan de slag te gaan met Valentijnscupcakes. Tot april dit jaar organiseert Bibliotheek Assen wekelijks activiteiten voor gezinnen met jonge kinderen op de zondagmiddag.

Zondagmiddag 14 februari staat er een verrukkelijke workshop op het programma in Bibliotheek Assen: Valentijnscupcakes maken met Taart Art Nederland. Kinderen vanaf 6 jaar krijgen deze middag de kans om zichzelf om te toveren tot een echte bakker. Er worden liefdescupcakes gemaakt, met niet alleen veel liefde voor het oog maar ook voor de smaak. Kinderen kunnen hun eigen cupcake versieren met hartjes, bloemen en ander mooi decoratiemateriaal. Het wordt een leerzame, interactieve en vooral smaakvolle middag.

Tot en met maart dit jaar organiseert Bibliotheek Assen elke zondagmiddag een leuke activiteit voor gezinnen met jonge kinderen. Kijk voor alle zondagmiddagactiviteiten in de agenda van Bibliotheek Assen op www.bibliotheekassen.nl en kom gezellig langs met je (klein)kind!

Valentijn in Bibliotheek Assen

De workshop ‘Creatief met Valentijn’ is op zondagmiddag 14 februari van 14.30 tot 15.30 uur in Bibliotheek Assen in De Nieuwe Kolk. De toegang is gratis, maar geef je van te voren wel op via bibliotheekassen.nl. Vol = vol!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen