Workshopdag Iedereen kan improviseren bij Klankrijk Drenthe

DELEN

Op zaterdag 11 oktober vindt in het ICO-gebouw, Zuidhaege 2 te Assen een improvisatie dag plaats voor iedereen die een muziekinstrument bespeelt.  Er worden die dag workshops gegeven voor verschillende doelgroepen tussen 12.45 uur en 17.15 uur.

De workshops worden aangeboden voor drie verschillende doelgroepen:

12.45 uur tot 14.15 uur : Volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar.
14.30 uur tot 15.45 uur: (Groot) ouder en (klein) kind. Voor grootouders en ouders met kinderen en kleinkinderen.
16.00 uur tot 17.15 uur: kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

Kosten: kinderen t/m 12 jaar gratis! Boven 12 jaar: € 10,-

Wat is improviseren?

Als je improviseert, speel je de muziek die bij je opkomt meteen op je instrument. Is dat moeilijk? Nee, iedereen kan improviseren! Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen en te ontdekken hoe leuk en eenvoudig het eigenlijk is. In deze workshops gaan de deelnemers als groep een eigen muziekstuk maken. De workshop wordt geleid door Saskia Rozeveld, docente bij Klankrijk Drenthe.

Het spelniveau van de deelnemers op het instrument is in deze workshop niet van belang. Deelname staat open voor zowel muzikanten die net begonnen zijn met lessen op een instrument als voor gevorderden. Deelnemers dienen hun eigen instrument mee te nemen. Is het instrument te groot om mee te nemen? Neem dan contact op via onderstaand mailadres. Er wordt dan een oplossing gezocht.

Deelnemers dienen zich van te voren per mail aan te melden.

Info, vragen en aanmelding: s.rozeveld@klankrijkdrenthe.nl of kijk op de website van Klankrijk Drenthe.