Workshops door Asser ondernemers in Bibliotheek Assen

DELEN
ASSEN – Doe op dinsdag 2 of woensdag 3 februari reisinspiratie op tijdens de Wereldwijze Workshops in Bibliotheek Assen. Van over de hele wereld zijn er verschillende stijlen, smaken, geuren en activiteiten te ontdekken tijdens creatieve workshops.

De bezoekers wanen zich even helemaal in een ander land. Kom proeven, genieten, maken en inspiratie opdoen. Voor leden van Bibliotheek Assen zijn de workshops gratis toegankelijk, niet leden betalen een vergoeding!

Na eerdere edities van de thema-events van Bibliotheek Assen, zoals de Warme Winterdagen Workshops en de Zinderend Zonnige Zomerworkshops staan in februari wederom de Wereldwijze Workshops op de planning. Na het succes van de vorige, uitverkochte workshopavonden beloven het opnieuw twee inspirerende en drukbezochte avonden te worden op dinsdag 2 en woensdag 3 februari. In samenwerking met negen enthousiaste Asser ondernemers verzorgt de bibliotheek creatieve workshops voor 135 deelnemers per avond, waarbij werelds geproefd, genoten, gemaakt en inspiratie opgedaan wordt.

Laat je deze avonden verrassen door workshops als experimenteren met vakantiefoto’s, wereld(bloem)bollen-cupcakes maken, Indiase yoga, ambachtelijke american-style hamburgers bereiden, een typisch Indiaanse dromenvanger maken en meer! Met de thema-events laat de beleefbibliotheek in Assen haar collectie tot leven komen. Uiteraard is er gedurende de avonden ook gelegenheid om boeken te lenen. Degenen die een boek mee naar huis nemen krijgen een leuk extraatje mee in een speciale goodiebag. Het is beide avonden ook mogelijk om de bibliotheek te bezoeken zonder aan de workshops mee te doen. Het publiek geniet daarbij van klanken uit alle muzikale windrichtingen, live gespeeld door het trio The Package.

Reserveer tickets via bibliotheekassen.nl. Wees er wel snel bij want vol = vol! Een entreekaartje incl. deelname aan drie workshops kost €14,95 per avond.

Voor leden van Bibliotheek Assen is het hele programma gratis!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen