Workshops en optreden Carola Smit voor senioren

DELEN

Workshops en optreden Carola Smit voor senioren

Vrijdag 7 februari organiseert Bibliotheek Assen speciaal voor senioren een dagje uit naar De Nieuwe Kolk. Met dit dagje uit maakt men kennis met de Bibliotheek, het Centrum Beeldende Kunst en het theater in De Nieuwe Kolk. De senioren nemen deel aan workshops, krijgen een lunch en genieten van een concert van ex BZN zangeres Carola Smit.

Het Dagje De Nieuwe Kolk begint met een ontvangst waarbij koffie en thee geserveerd wordt. Hierna volgt er een creatieve workshop in het Centrum Beeldende Kunst. De bibliotheek organiseert bij de touchwand een kennisquiz. Tussen de middag wordt er een heerlijke lunch aangeboden en tot slot is er een concert van de bekende zangeres Carola Smit. Bij dit concert worden liedjes van onder meer Edith Piaff, Charles Aznavour, Corry Brokke, Lenny Kuhr en The Carpenters ten gehore gebracht. Op de achtergrond zijn historische filmbeelden te zien van Assen, beschikbaar gesteld door het Drents Archief.

Het Dagje De Nieuwe Kolk wordt op de vrijdagen 7 februari, 21 maart, 18 april en vrijdag 13 juni 2014 georganiseerd. Het programma begint om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. De eerste datum is uitverkocht. Aanmelden voor de andere data kan via antwoord@bibliotheekassen.nl, aan de balie van De Nieuwe Kolk of telefonisch via 088-0128888. Een entreekaartje incl. kopje koffie/thee, deelname aan twee workshops, een lunch en het mini-concert van Carola Smit kost €14,95. Voor leden van Bibliotheek Assen is het hele programma gratis!

Alleen het concert van Carola Smit bezoeken? Dat kan ook. Het concert start om 14.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Entree voor leden en niet leden is €10,- Reserveren via www.dnk.nl