Tijdschema WorldSBK Prosecco DOC Dutch bekend gemaakt

Dit jaar zowel op zaterdag 16 april als op zondag 17 april WK Superbike races

DELEN
ASSEN – Op 16 en 17 april aanstaande zal op het TT Circuit in Assen voor de vijfentwintigste keer het WK Superbike worden verreden. Het belooft dit keer nog spectaculairder te worden dan voorgaande jaren. Vandaag gaf het TT Circuit het programma en tijdschema vrij voor deze vijfentwintigste editie.

Twee dagen WK Superbike race TT Circuit Assen

Er zijn nu zowel op zaterdag 16 april als op zondag 17 april WK Superbike races. Het publiek krijgt dit jaar in Assen meer dan voorheen een unieke kans om met de entreekaart de Paddock te bezoeken. Zoveel kans om de wereldtoppers in de motorsport van dichtbij mee te maken kreeg u nog nooit. En daarvoor hoeft u als bezoeker dit jaar geen extra toeslag te betalen. Door het grote succes van het afgelopen jaar wordt er ook dit keer een Fanzone gecreëerd. Op de foto met uw favoriete coureur, een handtekening of even de racesimulator testen: het kan allemaal in de Fanzone.

Geen Dutch Superbike klasse

Opvallend verder in het programma is dat de Dutch Superbike klasse niet meer in het programma is opgenomen. Naast de gebruikelijke vaste categorieën, WorldSBK, WorldSSP, STK1000 en de European Junior Cup, zijn in Assen de Moriwaki 250 Junior Cup, de ADAC NEC Moto3 klasse en de KTM RC390 Cup toegevoegd aan het programma.

Toegangsprijzen WorldSBK Prosecco DOC Dutch

Het TT Circuit Assen hanteert komend seizoen zeer schappelijk toegangsprijzen. Voor een toegangskaart voor de zondag betaalt u  € 49,- een toegangsbewijs waarmee je niet alleen als extra gratis toegang hebt tot het paddock maar ook nog eens op zaterdag gratis naar binnen kunt. Voor een passe-partout voor drie dagen betaalt u slechts € 60,- Jeugd tot en met 15 jaar heeft gratis toegang op alle dagen.

Programma en tijdsschema 25ste WK Superbike Assen

Voor het volledige programma en tijdsschema. Klik op de volgende link: WorldSBK Prosecco DOC Dutch


2Divorce Assen


Bowlen in Assen