WOZ Team helpt u bij WOZ waarde of OZB aanslag vragen

DELEN

WOZ Team helpt u bij WOZ waarde of OZB aanslag vragen

Begin maart valt bij huizenbezitters in Assen de WOZ waarde en de aanslag OZB weer op de mat. Heeft u vragen over de vastgestelde WOZ waarde van uw huis of bent u het niet eens met de waarde of de aanslag? Neem dan contact op met het WOZ team van de gemeente Assen. Zij kunnen u meteen uitleggen hoe de waarde tot stand is gekomen. En mocht blijken dat de gemeente een vergissing heeft gemaakt, dan wordt dat zo snel mogelijk rechtgezet. Dat is voor iedereen een stuk eenvoudiger, sneller en uiteindelijk ook goedkoper. Ook op de website van de gemeente vindt u uitgebreide informatie over de WOZ waarde en de hoogte van de OZB.

Inloopmiddagen

Komt u liever naar het stadhuis? Op vrijdagen in maart houdt het WOZ team speciale inloopmiddagen. U kunt terecht van 12:30 tot 16:30 uur. Telefonisch bereikt u het WOZ team via het algemene nummer van de gemeente 140592.

Officieel bezwaar maken blijft natuurlijk altijd mogelijk. Het WOZ team legt u precies uit hoe u dit het beste kan doen. En komt u er zelf niet helemaal uit, dan helpen ze u graag.

Wilt u op een andere manier bezwaar maken omtrent de WOZ waarde ? Klik hier !