WZA genomineerd voor Gastvrijheidszorg met Sterren

DELEN

ASSEN – Het Wilhelmina Ziekenhuis Assen is een van de tien genomineerde ziekenhuizen voor de Gastvrijheidszorg Awards 2015.  Dit gaat niet alleen over het eten maar ook over bejegening en dienstverlening. Een mooie opsteker voor ons hele ziekenhuis en alle medewerkers en specialisten.

De jury van Gastvrijheidzorg met Sterren heeft het WZA geselecteerd als één van de tien ziekenhuizen die meedingen naar de Gastvrijheidszorg Award, die op donderdag 11 juni 2015 wordt uitgereikt tijdens het feestelijke ​​Nationaal Congres Gastvrijheidszorg.

Waarderingssysteem

Gastvrijheidszorg met Sterren is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg in zorginstellingen. Het doel is de kwaliteit van leven van cliënten en patiënten te verbeteren door het stimuleren van goede gastvrijheidszorg.

Tien jaar Gastvrijheidszorg met Sterren

Gastvrijheidszorg met Sterren beleeft dit jaar zijn tiende editie. In de beginjaren 2004 en 2006 stond voeding centraal in het project. Inmiddels omvat gastvrijheid meer dan alleen gezond en lekker eten en genieten van een goede maaltijd in een prettige ambiance. Bejegening en dienstverlening aan patiënten zijn steeds meer een graadmeter geworden van hoe gastvrij een zorg locatie daadwerkelijk is.