Yankee Doodle zoekt testers voor nieuwe Escape Rooms

DELEN

Assen – Zijn jullie dol op Escape Rooms? Dan hebben wij een leuke verrassing voor jullie. Yankee Doodle Assen is op dit moment hard bezig 2 nieuwe Escape Rooms te realiseren. Deze Escape Rooms zijn vanaf september klaar voor gebruik, maar voordat deze open gaan zullen ze nog getest moeten worden.

The Riddlers Game Room
The Riddler is de vaste vijand van Batman en krijgt bij Yankee Doodle Assen zijn eigen Escape Room. In deze Escape Room laat The Riddler jullie allerlei verschillende raadsel en puzzels oplossen. Kom erachter waar The Riddler zijn volgende misdaad gaat plegen!

The Mystery at the Music Bar
Deze Escape Room is het walhalla voor de muziekliefhebber. Alle soorten muziek komen hier aan bod. Van classics uit de jaren ’60 en ’70, tango, salsa en nog veel meer! Een makkie voor de echte muziekliefhebber zou je denken. Maar niks is minder waar! Can you solve the mystery, or do you get lost in music?

Testers gezocht!
Wil jij één van deze twee kamers komen testen? Dat kan helemaal gratis en voor niets! Het enige wat jij hoeft te doen is je team op te geven vóór donderdag 23 augustus via deze link www.yankeedoodle.nl/escaperoomstesten.

Vergeet niet door te geven welke van de twee escape room jullie willen gaan testen. Yankee Doodle Assen kiest middels een loting vervolgens een aantal teams uit. De teams die zijn geselecteerd krijgen een mailtje met een uitnodiging. Heb jij je wel ingeschreven, maar ben je niet uitgenodigd om te komen testen, dan krijg je in ieder geval een leuke kortingscoupon die een maand lang geldig is!