YouTube-ster OnneDi signeert boek Leuk of Meuk

DELEN

ASSEN – Vlogger OnneDi uit Woerden signeert koopzondag 18 december haar eerste boek ‘Leuk of Meuk’ bij de boekenafdeling Bruna op de begane grond van Warenhuis Vanderveen. 100 fans mogen hierbij aanwezig zijn.

OnneDi, die eigenlijk Dionne Slagter heet (26) begon haar vlog zo’n vijf jaar geleden en heeft meer dan 450.000 volgers op YouTube. Ze maakt haar volgers elke dinsdag en vrijdag blij met een nieuwe video. Op vrijdag is dat een aflevering van haar serie ‘Leuk of Meuk’ en op dinsdag, naar eigen zeggen, iets ‘randoms’. Tijdens Leuk of Meuk test Dionne elke week iets bijzonders uit: speelgoed, gadgets en goodies.

In haar boek geeft ze, net als in haar weekvlog, een kijkje in haar hoofd en persoonlijke leven. Zo vertelt ze onder andere hoe haar YouTube-carrière ooit begon en hoe het item ‘Leuk of Meuk’ haar kanaal populair maakte. Maar ze verklapt ook dat zingen haar grootste passie is en dat ze als kind veel meedeed aan talentenjachten, waaronder het Junior Songfestival. Ze vertelt over de vriendschap met haar beste vriendinnen Jill en Serena, maar is ook erg openhartig over de eetstoornis die ze inmiddels heeft overwonnen – waardoor ze haar opleiding moest stoppen.

De signeersessie duurt van 15.00 tot 16.30 uur bij afdeling Bruna op de begane grond van Warenhuis Vanderveen. Fans kunnen zich aanmelden, via www.fcklap.nl/boekonnedi. Uit de aanmeldingen worden 100 fans gekozen die aanwezig mogen zijn bij de signeersessie.