Zaterdag 12 januari de vierde Run2Day trimloop

DELEN

Op zaterdagmorgen 12 januari is om exact 11 uur de start van de vierde Run2Day trimloop van dit winterseizoen. Een mooie gelegenheid voor iedereen om de extra pondjes van de feestdagen eraf te lopen. De afstand hoeft geen bezwaar te zijn want de deelnemers kunnen onderweg nog beslissen of ze meer of minder rondjes van 3 km willen afleggen. De totale uitkomst kan zodoende variëren van 3, 6, 9, 12 of 15 km.

Bospaden en atletiekbaan
De route gaat grotendeels over de goed onderhouden bospaden van het Asserbos. Voor de toeschouwers is het prettig dat de deelnemers ook de atletiekbaan gebruiken tijdens hun loop. Om enig zicht te hebben op de persoonlijke prestatie staat de grote, goed leesbare marathonwedstrijdklok opgesteld bij de start waar de deelnemers elke ronde langs lopen.

Inschrijven
Vanaf 10 uur kan ingeschreven worden in de kantine in het clubgebouw van AAC’61 op het adres Achterpad 1. Dit is aan de achterzijde van de Bonte Wever. Daar is ruimte genoeg om andere deelnemers te ontmoeten en kan er nog wat gedronken of gegeten worden. Het inschrijfgeld is € 3,50 (tot 12 jaar gratis). Na afloop zijn in de kleedkamers warme douches beschikbaar.

T-shirt
Voor deelnemers die dit seizoen minimaal vier van de zes trimlopen meedoen is er een T-shirt, zie de website www.aac61.nl . De volgende trimlopen zijn dit seizoen 9 februari en 9 maart.

Jonge lopers
Voor de jongsten zijn er twee afstanden, namelijk 600 m of 1000 m. Zij lopen dan 1 ½ of 2 ½ ronden op de atletiekbaan. Voor hen is de start om 11:05 uur op het 200 m punt van de atletiekbaan. De Race Runners die een soort driewielfiets met een borststeun gebruiken, starten om 11.00 gelijk met de lopers.

Nieuwjaarsinloop
Na de trimloop is er tot ongeveer 13.30 uur een Nieuwjaars inloop in de kantine voor de deelnemers en leden van AAC’61. Onder het genot van een kleine versnapering en een drankje kan gezellig het sportieve jaar worden begonnen.