Zesde editie Rabo Midnightwalk 12 september Assen

DELEN

Dit jaar vindt alweer de zesde editie van de Rabo Midnightwalk plaats. Deze leukste avondwandeling van Assen vindt plaats op vrijdag 12 september 2014. Traditiegetrouw worden deelnemers tijdens deze ca. 8 km lange wandeltocht verrast door meer dan 15 verschillende optredens, leuke acts en bijzondere belevenissen. Zoals elk jaar heeft de organisatie ook nu de route weer geheel vernieuwd.

Inschrijven voor de Rabo Midnightwalk 2014

” De spannendste wandeling van Assen voor het goede doel. 8 km lange wandeltocht verrast door meer dan 15 verschillende optredens, leuke acts en bijzondere belevenissen.” Rabo Midnightwalk

U kunt zich digitaal inschrijven op de vernieuwde website van de Rabo Midnightwalk. U ontvangt dan automatisch een inschrijfbevestiging. Het online inschrijven is mogelijk tot 11 september 12 uur ’s nachts. Inschrijven op de avond van de wandeling zelf (12 september 2014) is overigens ook mogelijk. U dient dan echter € 10,- in contanten mee te nemen. Digitaal overmaken is dan niet meer mogelijk.

Opbrengst 2014 gaat naar Varen in Assen

De organisatie van de zesde editie van de Rabo Midnightwalk heeft het goede doel gekozen waaraan de opbrengt dit jaar besteed wordt. De opbrengst is ditmaal bestemd voor het project Varen in Assen. Dit project richt zich op de bouw van een rondvaartboot als werkervaringsproject voor jonge werkeloze mensen.