Zesde races Superbike IDM dit weekend in Assen

DELEN
ASSEN – Al jaren is het Superbike*IDM een kampioenschap waar rijders zich internationaal kunnen onderscheiden. Verschillende Nederlandse coureurs deden en doen mee aan deze Open Duitse kampioenschappen.

In de Stock 1000 staan er maar liefst drie Nederlanders in de top-10, waarbij Danny de Boer ook nog eens afgetekend aan de leiding gaat. Bryan Schouten staat derde in de Stock 600 en regerend Wereldkampioen Bennie Streuer gaat met bakkenist Koerts aan de leiding bij de zijspannen. De Nederlanders laten zich dus duidelijk gelden in het kampioenschap van de Oosterburen.

Crash Streuer en Koerts

Vrijdagmiddag in de vrije training kwam het ‘span’ van het duo Streur en Koerts op het TT Circuit hard buiten de baan terecht. Voor alle zekerheid werden coureur en bakkenist naar het medische center gebracht op het TT Circuit. Hun ‘span’ was over de kop gevlogen en na een controle aan de circuit arts konden de heren weer richting de ‘bak’ om de schade op te nemen.

De Superbike*IDM op het TT Circuit Assen is de zesde van in totaal acht races. Kaarten zijn te koop aan de kassa’s van het circuit.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen