Zinderend Zonnige Zomerworkshops in De Nieuwe Kolk

DELEN

Assen – Dinsdag 15 en woensdag 16 mei vinden de Zinderend Zonnige Zomerworkshops plaats in De Nieuwe Kolk. Tijdens een gezellige avond kunnen bezoekers alvast voorproeven van de zomer tijdens drie verschillende workshops gegeven door enthousiaste Asser ondernemers. Voor leden van de bibliotheek van DNK zijn de workshops gratis te bezoeken.

Na eerdere, succesvolle edities van de workshopavonden van DNK staat in mei opnieuw de zomereditie op het programma. De Zinderend Zonnige Zomerworkshops zijn twee avonden met gezellige live-muziek, verfrissende verrassingen én creatieve workshops. DNK werkt hierbij samen met negen Asser ondernemers die de invulling van deze workshops verzorgen.

Er worden heerlijke pizza’s bereid met New York Pizza, zomertaartjes gemaakt onder begeleiding van Maxime – Delicatesse, Bakkerij Alsady maakt verrukkelijke macarons en Madame Tajine laat de deelnemers kennis maken met de Arabische keuken. Zomerse make-up, huid- en zonverzorging wordt natuurlijk ook niet overgeslagen. Hier helpen Blitzz Nails & Skin, Oriflame en Yves Rocher de deelnemers mee. Tot slot kan er geschilderd worden met acrylverf onder leiding van Atelier 99 en is er een zomerse graffiti-workshop verzorgd door Leukitem.

Een weekend lang toeren in een Mini!
Aan het einde van de avonden wordt er een wel heel bijzondere prijs verloot onder de deelnemers, namelijk een verfrissend weekendje toeren in een Mini aangeboden door BMW Vriesendijk.

Op de avond zelf ontdekken de deelnemers aan welke drie workshops zij deelnemen. Meer informatie en tickets via dnk.nl.