Zinderende zomerworkshops bibliotheek Assen

DELEN

Assen – Beleef de zomer! Kan de zomer ook voor jou niet vroeg genoeg beginnen? Kom dan op 16 of 17 mei naar De Nieuwe Kolk voor de Zinderend Zonnig Zomerworkshops en geniet van heerlijke proeverijen, fleurige creaties en verrassende activiteiten. Dichterbij kan het zomergevoel niet komen!

Twee avonden lang halen negen enthousiaste Asser ondernemers alles uit de kast om creatieve, maar vooral ook zomerse workshops te verzorgen. Door de hele bibliotheek zijn workshoptafels te vinden waaraan geproefd, genoten en gecreëerd wordt. Bij welke drie workshops je precies aanschuift? Dat blijft tot de avond zelf een grote verrassing. Ga bijvoorbeeld heerlijk barbecueën op het balkon, maak een zomerse interieur-accessoire of maak kennis met de nieuwste zomerparfums.

Kortom, twee heerlijke avonden bomvol creatieve workshops, een fantastische sfeer, gezellige livemuziek én een goedgevulde goodiebag.

EEN WEEKEND LANG TOEREN IN EEN FIAT500 CABRIO
Aan het einde van de avond maak je kans op een wel heel bijzondere prijs! Namelijk een weekend rondtoeren in een prachtige cabrio, aangeboden door Hertz.

SPECIALE MOEDERDAGACTIE
Geef voor Moederdag een kaartje voor de Zinderend Zonnige Zomerworkshops cadeau en geniet samen van een gezellige avond uit. Voer actiecode MOEDERZZZ in tijdens het bestellen van jouw tickets en krijg het tweede toegangskaartje gratis!*

*actie geldig bij minimale afname van twee tickets a €14,95. Bij het bestellen van twee tickets a €14,95 wordt er een korting van 50% toegekend op beide toegangskaarten.

Reserveer hier je kaarten voor de Zinderend Zonnig Zomerworkshops.