Zingende mannen gezocht voor Zing2daagse ICO Assen

DELEN

Er is veel animo voor de Zing2daagse. Vooral vrouwen melden zich aan bij het ICO voor deze Zing2daagse.

Dirigenten Josien van Beek en Akke Feenstra willen hun grote popkoor van twee dagen graag versterken met meer mannen. Juist met al die verschillende stemsoorten kun je prachtige akkoorden maken!

Om een goed gebalanceerd gemengd koor bij elkaar te krijgen, hebben de dirigenten besloten pas na 1 december arrangementen te gaan maken voor de Zing2daagse op vrijdag 23 en zaterdag 24 januari. Mannen kunnen zich voor 1 december opgeven. Op die dag wordt besloten of het een weekend voor gemengd koor of alleen voor vrouwen wordt. Ze hebben zeker nog acht mannenstemmen nodig. Natuurlijk kunnen er ook nog meer vrouwen bij.

Zing2daagse ICO Assen

De Zing2daagse is een evenement voor iedereen die van zingen houdt. In anderhalve dag wordt een vijftal meerstemmige popnummers ingestudeerd. Op zaterdagavond volgt een kort optreden met professionele live-band in het ICO Centrum voor Kunst & Cultuur in Assen, inclusief afterparty.

Voor iedereen die zich nog wil inschrijven of meer informatie wil, mail josienvanbeek@home.nl en ontvangt de informatie en het inschrijfformulier. De kosten voor de Zing2daagse zijn € 60,- Meld je 4 mensen tegelijk aan en je krijgt allemaal 10% korting.

Locatie

ICO Assen
Centrum voor Kunst & Cultuur
Zuidhaege 2, 9401 NZ Assen