Zomervoorstelling De Schemerpoort bij openluchttheater Tivoli

DELEN

Assen – “De Schemerpoort, verhalen op de grens van licht en donker”. Onder deze titel wordt er een voorstelling gegeven in openluchttheater Tivoli in het Asserbos. Het is een zomerse zondagavondvoorstelling, met spannende, grappige en gevoelige verhalen uit Drenthe en wijde omstreken. De verhalen worden verteld door Herman Kruize en Jeanet Landman met muzikale begeleiding op de Keltische harp door Engbert de Leeuw.

Het openluchttheater Tivoli is prachtig gelegen in het Asserbos en Herman en Jeanet vinden het een uitgelezen plek voor een sfeervolle zomervoorstelling. “Maak het in Drenthe” en het VSB-fonds maken het financieel mogelijk.

Jeanet Landman en Herman Kruize zijn beide ervaren vertellers die ook los van elkaar regelmatig te beluisteren zijn op podia, festivals en besloten bijeenkomsten. Hun stijl is verschillend, maar sluit goed op elkaar aan. De muziek van de harp vormt een mooie aanvulling.

Mocht het weer onverhoopt roet in het eten gooien, dan wordt er uitgeweken naar het Duurzaamheidscentrum.

Kosten en deelname
Kaarten a € 8,00 (incl koffie/thee) zijn te reserveren via 06 – 13 59 04 59 of jestola@xs4all.nl, of voorafgaand aan de voorstelling.

Duurzaamheidscentrum Assen
Bosrand 2
9401 SL Assen

Bezoekadres (bij gebruik navigatie): Stadsbroek 11A