Zou Diarra op Het Warme Winter Festival

DELEN

Culturele cafés Xapoe en Samalas organiseren op zaterdag 29 november voor de zesde keer Het Warme Winter Festival. Dit keer voor het Rode Kruis. Het wordt een kleurrijk gebeuren met muziek, dans en theater. De locatie is de Buningzaal op de hoogste etage van warenhuis Vanderveen in Assen.

Tijdens het festival zijn er van 14.00 tot 23.00 uur verschillende optredens. Dan’s Entertaiment verzorgt dans in de middag en in de avonduren zijn er o.a. optredens van Zou Diarra, The Boulder Street, Captains of I, Fula en de swing band Woody and the never ending story.

Het festival wordt elk jaar voor een ander goed doel georganiseerd. Dit jaar is er aandacht voor de activiteiten van het Rode Kruis. Voorafgaand aan het festival wordt er in Xapoe iedere dinsdag gekookt voor het Rode Kruis, voor de oorlog in Syrië, die nu al 3 jaar duurt. Het Rode Kruis maakt zich grote zorgen over de slachtoffers van het geweld in Syrië en biedt hulp en vraagt om donatie. Er is veel geld nodig.

De entree is € 5,-. Dit bedrag gaat naar het Rode Kruis. Vanaf 17.00 uur is er een Indonesisch buffet voor € 12,50. Opgeven hiervoor graag via post@samalas.nl of bel 06-17910013.